Zoeken

WK 2022: Walid Regragui steunt Hakim Ziyech

24 november 2022 - 20:00 - Sport

©

Volgens Walid Regragui, bondscoach van Marokko, is Hakim Ziyech een belangrijke speler voor het Marokkaans elftal.

In de aanloop naar de wedstrijd van dinsdag tegen Kroatië prees Walid Regragui de spelmaker van Chelsea FC. "Hij is belangrijk, niet alleen voor mij maar ook voor het team," benadrukte de coach. "Ik ben erg blij dat hij terug is in de nationale ploeg, het land heeft hem nodig, inch’Allah, hij zal 100% bijdragen, daar twijfel ik niet aan."

Lees ook: Spectaculair doelpunt van Hakim Ziyech tegen Georgië (video)

Aanvoerder Romain Saiss, die aanwezig was op de conferentie, gaf commentaar op Ziyech’s situatie bij Chelsea en zijn conflict met voormalig bondscoach Vahid Halilhodzic. "Zijn situatie was moeilijk, nu is hij gefocust, Hakim zal het beste van zichzelf laten zien op het veld. Als hij het vertrouwen heeft, zal hij iets speciaals naar het team brengen. Omdat iedereen in hem gelooft, zal hij geweldige resultaten behalen op dit WK."

Lees ook: Ziyech en Hakimi, het duo voor een succesvolle WK-deelname

Regragui wees ook op de tijd bij Chelsea en maakte duidelijk dat hij "bij de Engelse club niet het vertrouwen heeft dat hij bij de nationale ploeg heeft". "Het team en ik hebben het beste nodig van Hakim Ziyech, hij is een van de beste spelers ter wereld," concludeerde hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team