Zoeken

Wizz Air opent nieuwe route naar Marrakech

10 mei 2020 - 13:20 - Economie

©

Wizz Air, Hongaarse lowcost luchtvaartmaatschappij, gaat in de komende dagen meerdere nieuwe routes openen naar Marokko, Portugal en Griekenland.

De groep wil tijdens de zomerperiode naar Marrakech in Marokko, Faro in Portugal en Zakynthos, Heraklion, Corfu en Rhodos in Griekenland gaan vliegen. Dat vernam Reuters van de luchtvaartmaatschappij.

"Zomerse temperaturen en een vleugje sociale afstand! Ontdek onze nieuwe routes vanuit Londen-Luton en bezoek deze zomer de meest fantastische eilanden van Griekenland en de stranden van de Algarve of ga op schattenjacht in Marrakech vanaf oktober. Plan je reis vooraf...", schrijft het bedrijf op sociale media.

Wizz Air stelt tevens de nodige maatregelen te hebben getroffen om de verspreiding van het coronavirus te helpen bestrijden. Mondmaskers zijn verplicht voor alle passagiers en het personeel. Ook moet de bemanning handschoenen dragen, zodat iedereen zich veiliger voelt tijdens de reis. Wizz Air zorgt ook voor desinfecterende doekjes voor de reizigers en zal geen tijdschriften meer aanbieden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team