Zoeken

Saoedische club biedt Nayef Aguerd miljoenencontract aan

4 maart 2024 - 17:00 - Sport

©

Nayef Aguerd, die een moeilijke periode doormaakt bij West Ham United, heeft een lucratief contractvoorstel van een Saoedische club afgewezen. De 27-jarige Marokkaanse international wil, ondanks zijn teleurstellende prestaties op de Afrika Cup, voorlopig in Europa blijven voetballen.

Al-Fayha, een club uit de Saudi Professional League, had Aguerd een riant contract aangeboden, maar de verdediger heeft zijn zaakwaarnemer gevraagd om alle voorstellen uit het Midden-Oosten voorlopig af te wijzen. Nayef Aguerd droomt er nog steeds van om op hoog niveau in Europa te spelen en is vastberaden om zich te bewijzen bij West Ham of een andere Europese club.

Lees ook: West Ham wil van Nayef Aguerd af

De defensieve kwaliteiten van Aguerd werden de laatste weken in twijfel getrokken. Sinds zijn terugkeer van de Afrika Cup kregen de Hammers 11 tegendoelpunten in drie wedstrijden. De fans en sommige clubwatchers houden de Atlas Leeuw hiervoor verantwoordelijk.

Lees ook: West Ham-fans boos op Nayef Aguerd

De clubleiding van West Ham staat open voor een vertrek van Nayef Aguerd aan het einde van het seizoen. The Sun meldt dat de Engelse club van plan is om fors te investeren in een nieuwe centrale verdediger en dat de verkoop van Aguerd extra geld in de kas zou kunnen brengen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team