Zoeken

Voormalig Chelsea speler boos op Hakim Ziyech

1 september 2022 - 19:20 - Sport

©

Een voormalige Chelsea speler kon de nederlaag van de Engelse club tegen Southampton (1-2) niet verkroppen en roept de Blues officials op om Hakim Ziyech nog voor het einde van de zomerstop te verkopen.

Dinsdag leed Chelsea zijn tweede nederlaag van het seizoen met een 1-2 score tegen Southampton. Het was een grote teleurstelling voor voormalig international van Engeland Scott Minto, die als linksback voor de Engelse club speelde voordat hij sportpresentator werd. Deze voormalige Blues speler is erg boos op de Marokkaanse international Hakim Ziyech.

Lees ook: Broer Hakim Ziyech zinspeelt op volgende bestemming

"Wat mij betreft, zou ik het niet erg vinden als Hakim Ziyech niet meer voor Chelsea zou spelen. Chelsea heeft nog een centrale verdediger nodig en een complete spits. Misschien hebben ze Anthony Gordon nodig om met passie te spelen en ook vaardigheid en techniek te brengen," vertelde Scott Minto aan talkSport. Hij was zo woedend op de aanvallende middenvelder van Chelsea dat hij de Engelse club opriep om de voormalige Ajax Amsterdam-ster nog voor het einde van de zomerstop te bedanken voor zijn diensten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team