Zoeken

Tottenham Hotspur geeft Hakim Ziyech niet op

5 september 2022 - 19:40 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech staat nog steeds in de belangstelling van Tottenham Hotspur. De Engelse club kon hem tijdens de zomerstop, die eindigde op 1 september, niet contracteren maar belooft hem in januari binnen te halen.

Chelsea slaagde er niet in om Ziyech te verkopen in de zomer. Ondanks talrijke aanbiedingen kon geen overeenkomst worden bereikt. Het resultaat is dat de Marokkaanse speler bij Chelsea vastzit en vaak op de bank zal moeten plaatsnemen. Een van de clubs die belangstelling voor hem hadden, was Tottenham, dat volgens Todo Fichajes beloofd heeft het in januari opnieuw te proberen.

Lees ook: Voormalig Chelsea speler boos op Hakim Ziyech

Voor veel waarnemers is Chelsea niet langer de juiste club voor Ziyech, hoewel hij nog steeds de voorkeur geniet van sommigen die menen dat hij daar nog alle kansen heeft om zich te ontwikkelen. Anderen verkiezen zijn terugkeer naar Ajax, een club die hij goed kent omdat hij er de beste momenten van zijn carrière heeft doorgebracht. De volgende bestemming van de speler zal pas in januari bekend worden gemaakt. L’Indépendant neigt naar Ajax, terwijl Sky Sports zegt dat het AC Milan wordt, waar in de zomer veel over gesproken werd.

Lees ook: Broer Hakim Ziyech zinspeelt op volgende bestemming

Terwijl Hakim Ziyech vecht voor zijn positie, heeft Chelsea zijn spaarpot deze zomer moeten leeghalen om nieuwe spelers te contracteren zoals Raheem Sterling, Wesley Fofana, Marc Cucurella, Pierre-Emerick Aubameyang en vele anderen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team