Zoeken

Hakim Ziyech kan Tottenham helpen Premier League winnen

5 november 2022 - 16:00 - Sport

©

Hakim Ziyech kan Tottenham Hotspur helpen de Premier League te winnen. Dat is tenminste wat voormalige Nederlandse international Rafael van der Vaart gelooft. Tot nu toe heeft de Londense club dit kampioenschap nog nooit gewonnen.

In de zomer van 2020 verhuisde Hakim Ziyech voor 35 miljoen euro van Ajax naar Stamford Bridge, waar hij niet wist te overtuigen. Vorig seizoen verscheen hij slechts in 14 van de 38 Premier League wedstrijden. De Marokkaanse vleugelspeler maakte 14 doelpunten in 83 wedstrijden en won de Champions League, de Club World Cup en de Super Cup.

Lees ook: Hakim Ziyech bij populairste Afrikaanse spelers in Premier League

Deze prestaties, die in geen enkel opzicht te vergelijken waren met zijn prestaties bij Ajax, waren voor zijn club aanleiding om hem te laten gaan. Tot nu toe heeft de Marokkaanse international echter geen interessant aanbod ontvangen om de Blues te verlaten.

Lees ook: Hakim Ziyech naar Juventus?

Rafael van der Vaart, de voormalige Nederlandse international, ziet hem als een aantrekkelijk alternatief. Volgens hem zou de Atlas Leeuw zich thuis voelen bij Tottenham en zou hij de Spurs kunnen helpen de Premier League te winnen. "Hakim Ziyech zou bij Tottenham moeten belanden. Als Tottenham Hakim Ziyech binnenhaalt, kunnen ze de Premier League winnen. Ik ben serieus", zei hij tegen Ziggo Sport. De voormalige Ajax-speler gelooft dat de Marokkaanse international perfect zou passen in het systeem van Antonio Conte bij de Londenaren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team