Zoeken

Warner Bros schrapt ’Batgirl’ van Adil El Arbi en Bilall Fallah

4 augustus 2022 - 15:00 - Cultuur

©

Producent Warner Bros heeft besloten om de superheldenfilm Batgirl, die door Adil El Arbi en Bilall Fallah werd geregisseerd, niet uit te brengen in de bioscoop noch op streamingsdiensten.

De beslissing zou te maken hebben met een wijziging in de top van Warner Bros. De film werd geproduceerd door HBO. De streamingsdienst vond het vooral belangrijk om films op het eigen platform te plaatsen. HBO werd vorig jaar echter overgenomen door Warner Bros en de strategie veranderde helemaal. Warner Bros wil nu met name bioscoopfilms maken.

Lees ook: Adil en Bilall delen eerste beelden van ’Rebel’ (video)

De studiobazen van Warner Bros zouden wel graag opnieuw willen samenwerken met de Belgische El Arbi en Fallah en met actrice Leslie Grace, die de hoofdrol van Batgirl vertolkt. Warner Bros wil vooralsnog niet reageren op het verhaal, schrijft het AD.

Lees ook: Adil en Bilall gingen door het vuur voor Ms. Marvel

Het schrappen van het project is een harde klap voor het Belgische regisseursduo Adil el Arbi en Bilall Fallah. Batgirl was hun eerste project voor DC Comics. Eerder dit jaar maakten ze al de Disney+-serie Ms. Marvel voor concurrent Marvel.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team