Zoeken

Marokkanen Adil El Arbi en Bilall Fallah gaan Batgirl regisseren

23 mei 2021 - 19:40 - Cultuur

©

Warner Bros heeft beroep gedaan op de expertise van de Belgische Marokkanen Adil El Arbi en Bilall Fallah om de film Batgirl te regisseren. Een nieuw avontuur voor dit duo dat zich reeds ruimschoots bewezen heeft in de bioscoop.

De regisseurs van de DC Comics film Batgirl zijn bekendgemaakt. The Hollywood Reporter heeft bevestigd dat Warner Bros de regie van de film heeft toevertrouwd aan de 32-jarige Adil El Arbi en de 35-jarige Bilall Fallah. Voor deze nieuwe speelfilm in het Warner Bros’ DC Cinematic Universe, zal de dochter van Gotham’s leider, Barbra Gordon, het alter ego van Batgirl aannemen. Christina Hodson is de scenarioschrijver van de film. Ze schreef eerder de verhaallijnen van de andere DC-films "Birds of prey" en "The flash". De film Batgirl zal te zien zijn op HBO Max.

"Met Batgirl willen we de kijkers een leuke nieuwe kant van Gotham laten zien," zei Kristin Burr, producent van de nieuwe film in een verklaring, alvorens het talent van de twee Belgisch-Marokkaanse regisseurs te prijzen. "Christina’s script sprankelt van de humor en Adil en Bilall hebben een vrolijke en aanstekelijke energie. Dit maakt hen de ideale regisseurs voor dit project," voegde zij eraan toe.

De regisseurs genieten van bekendheid in de filmwereld. Zij regisseerden onder meer de derde Bad Boys-film en de eerste en laatste aflevering van de Disney+ Ms. Marvel-serie. El Arbi en Fallah zijn op dit moment bezig met de langspeelfilm "Rebel", die zich afspeelt in Molenbeek.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team