Zoeken

Walid Benmbarek speelt hoofdrol in Videolandserie Hockeyvaders

16 april 2022 - 09:40 - Cultuur

©

Mocro Maffia-acteur Walid Benmbarek speelt samen met Tijn Docter en Remko Vrijdag, de hoofdrol in de nieuwe Videolandserie Hockeyvaders. Beau van Erven Dorens is nauw betrokken bij het maken van de serie, die gaat over de midlifecrisis van drie beste vrienden.

De serie Hockeyvaders vertelt het verhaal van drie vrienden van middelbare leeftijd, die een wanhopige strijd voeren tegen de tijd, schrijft het AD. De drie mannen dachten zichzelf aanvaard te hebben, maar de spannende levensfase waarin hun opgroeiende kinderen zich bevinden maakt bij hen een verwoestende midlifecrisis los.

Lees ook: Vrouw aan Walid Benmbarek en Nasrdin Dchar: "Nooit gedacht dat ik een Marokkaan zou helpen"

Ze besluiten om er nog een laatste keer volop voor te gaan, en de viering van het 100-jarig bestaan van hun hockeyclub Laurentius, lijkt daarvoor de uitgelezen kans. Maar in hun enthousiasme maken ze een chaos van hun leven en wakkeren ze een minstens zo sterke strijdlust aan bij hun kinderen en (ex)partners.

Lees ook: Videoland kondigt vijfde seizoen aan van Mocro Maffia

De cast bestaat uit Walid Benmbarek, Tijn Docter, Remco Vrijdag, Sanne Wallis de Vries, Fockeline Ouwerkerk, Annet Malherbe, Maaike Martens, Matteo van der Grijn, Carolien Karthaus-Spoor, Holly Mae Brood, Leona Philippo, Beau van Erven Dorens, Jim Bakkum, Tom Jansen, Damaris de Jong, Ellie de Lange, Sonia Eijken, Zoe Love Smith, Ole Kroes en Reiky de Valk.

Bladna.nl