Zoeken

Mocro Maffia-personage Tatta krijgt eigen film

12 september 2022 - 21:00 - Cultuur

©

Mocro Maffia komt met een nieuwe film. Videoland laat in een persbericht weten dat in 2023 een spin-off zal verschijnen over Tatta, het personage dat gespeeld wordt door acteur Robert de Hoog.

Videoland weigert voorlopig meer informatie te geven over de nieuwe film die simpelweg de naam "Tatta" krijgt. Acteur Robert de Hoog bevestigde de informatie. "Ik kan vertellen dat ik een uitstapje ga maken met Mocro Maffia, want er komt een film rondom mijn personage Tatta!", schreef de acteur op sociale media.

Lees ook: Mocro Maffia-makers brengen expose-serie "Sihame" uit

De streamingsdienst brengt regelmatig spin-offs uit van hitserie Mocro Maffia. Zo werden eerder de miniserie ’Mocro Maffia: Komtgoed’ met Marouane Meftah en de film ’Mocro Maffia: Meltem’ met actrice Sinem Kavus uitgebracht.

Lees ook: Achter de schermen van Mocro Maffia

Mocro Maffia is een misdaadserie die vrij gebaseerd is op gebeurtenissen in de Amsterdamse onderwereld. De rode draad in de serie is de strijd tussen twee bendes, die van Romano (Mandela Wee Wee) en die van Jaouad ’De Paus’ (Achmed Akkabi). Bekende acteurs als Nasrdin Dchar, Daan Schuurmans, Pierre Bokma en Robert de Hoog namen een rol op in de serie, die ook een kweekvijver is voor heel wat jong en nieuw talent als Bilal Wahib, Oussama Ahammoud, Iliass Ojja en Walid Benmbarek.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team