Zoeken

Marokkaanse Ivana Alawi speelt hoofdrol in televisieserie "A family affair"

29 mei 2022 - 10:20 - Cultuur

©

De Marokkaans-Filipijnse actrice Ivana Alawi speelt de hoofdrol in "A Family Affair". De televisieserie levert haar een eerste hoofdrol op.

Na een opgemerkt debuut in 2020, heeft Ivana Alawi haar eerste hoofdrol op televisie te pakken. Ze speelt Cherry Red, een vrouw die het hof wordt gemaakt door vier mannen, de Estrella broers: Dave (Sam Milby) Paco (Gerald Anderson) Seb (Jake Ejercito) en Jameson Blake (Drew Estrella) in een Filipijnse serie getiteld "A Family Affair".

Lees ook: Sofia Essaïdi, opvallende verschijning op Filmfestival Cannes

Volgens lokale persberichten droomde Ivana Alawi van een rol in een televisieserie. "Ik was zo opgewonden om te beginnen met filmen," zei de Filippijns-Marokkaanse actrice. Het werken aan het filmproject ervaarde ze als een makkie. "Iedereen hielp elkaar. We waren echt als een familie," voegde ze eraan toe.

Lees ook: Nora Fatehi scoort nieuwe filmrol

Ivana Alawi’s echte naam is Mariam Sayed Sameer Marbella Al-Alawi. De 25-jarige vrouw is een bekende in de Filippijnse culturele wereld. Ze is model, creëerde haar eigen beautymerk Ivana Skin, is YouTuber (15,4 miljoen volgers) en influencer (8 miljoen volgers op Instagram).

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team