Zoeken

Vrouw vindt na terugkeer uit Marokko schorpioen onder bed zoon

16 juni 2024 - 19:40 - Marokko

©

Een vrouw uit het Franse Meudon heeft na terugkomst van een reis naar Marokko, een schorpioen onder het bed van haar zoon gevonden.

De vrouw, Victoria, ontdekte het dier op 26 mei toen ze haar kinderen naar bed bracht. Ze alarmeerde haar man, die het dier met een tang probeerde te vangen. Bleek toen dat het dier al dood was.

Lees ook: Man vindt schorpioen van 10 cm in bagage na reis in Marokko

Victoria is geschrokken van de vondst. Ze weet niet hoe de schorpioen in haar huis is gekomen, maar vermoedt dat ze het mee heeft genomen uit Marokko. De familie is bang dat er nog meer schorpioenen in huis kunnen zitten en heeft de hulp van de brandweer ingeroepen. De brandweer weigerde echter te komen daar de schorpioen al dood was.

Lees ook: Zwitserse vindt giftige schorpioen in bagage na vakantie in Marokko

Volgens een expert is de schorpioen die Victoria heeft gevonden een gevaarlijke soort die in Noord-Afrika voorkomt. Het is mogelijk dat het dier in haar koffer is meegelift tijdens de reis van Marokko naar Frankrijk.

De vondst van de schorpioen is zeldzaam, maar niet onmogelijk. In Frankrijk leven enkele inheemse soorten in het zuiden van het land. Deze soorten zijn echter onschadelijk.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team