Zoeken

Lid Spaanse koninklijke familie dol op Marrakech

21 juni 2024 - 15:00 - Marokko

©

Victoria Federica de Marichalar y Borbón, de nicht van Koning Felipe VI van Spanje, heeft recent haar indrukken van een vakantie in Marokko gedeeld met haar volgers op Instagram. Tijdens haar verblijf bezocht zij met enkele goede vrienden verschillende bezienswaardigheden in het land.

In een reeks foto’s en video’s die ze op Instagram deelde, liet Victoria Federica zien hoe ze genoot van Marrakech, een stad waar ze naar eigen zeggen verliefd op is geworden. De smalle steegjes van de medina en het bruisende Djemaa El Fna-plein wisten haar bijzonder te boeien. In andere posts benadrukte ze de rijke Marokkaanse cultuur, van het vakmanschap in de ambachten tot de eeuwenoude architectuur en de zellige, een vorm van mozaïek. "Shukran" (dank je), schreef ze bij een van haar berichten, als dankbetuiging aan Marokko.

Lees ook: Moulay Hassan in koppel met Prinses Leonor?

Verder reisde de dochter van de Spaanse infante Elena de Borbón y Grecia af naar de Aït Ben Haddou-vallei in de provincie Ouarzazate. Daar bracht ze een nacht door in een bivak midden in de Sahara. De magische landschappen van de Sahara, verkend per kameel en per jeep, maakten grote indruk op haar. Tijdens haar reis verzamelde ze ook enkele Amazigh-sieraden als aandenken.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team