Zoeken

Vrouw in Frankrijk vindt minderjarige Marokkaan in haar huis

21 mei 2021 - 11:20 - Wereld

©

Twee minderjarigen, een Marokkaan en een Libiër, hebben van de afwezigheid van een inwoonster van Saint-Nazaire in Frankrijk gebruik gemaakt om haar appartement te kraken. Ze kon haar huis niet in omdat de deur van binnenuit op slot was en belde daarom de politie, die de twee jonge bewoners, die in haar bed lagen te slapen, arresteerde.

Toen de politie ter plaatse kwam, ontdekten ze dat de luiken waren opengebroken en dat ook het raam stuk was. Door het raam zagen ze twee jonge mensen in het bed van de klaagster slapen. Ze was een paar dagen weg geweest en had bij terugkeer geen toegang tot haar appartement, meldt France Bleu.

De twee bezetters, 15 en 16 jaar oud, openden de deur en verklaarden dat zij "niet-begeleide minderjarigen, afkomstig uit Libië en Marokko" waren. Het slachtoffer merkte dat haar appartement enigszins was vernield en dat er voorwerpen waren gestolen. De twee krakers verzekerden dat zij niet verantwoordelijk waren voor de schade en dat "andere mensen al van de woning gebruik hadden gemaakt en elkaar ook tipten over het leegstaande appartement".

Helaas voor de twee vrienden kon uit hun vingerafdrukken afgeleid worden dat zij verschillende identiteiten hadden en de daders zouden zijn van verzwaarde overvallen in Nantes en Marseille.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team