Zoeken

Marokkaanse vrouw doodgestoken door ex-man in Spanje

5 juli 2021 - 11:20 - Wereld

©

In de Spaanse plaats Barbastro is afgelopen woensdag en Marokkaanse man gearresteerd voor de moord op zijn Spaans-Marokkaanse ex-vrouw. Hun drie minderjarige kinderen waren getuige van de gruwelijke moord op hun moeder.

Het drama heeft zich afgespeeld in het appartement op de eerste verdieping waar de Marokkaanse vrouw met haar drie kinderen woonde. Ambulancemedewerkers hebben nog een poging gedaan om het leven van het slachtoffer te redden. De drie kinderen zijn opgevangen door de sociale diensten van de stad.

De buren van de vermoorde vrouw hebben de Guardia Civil ingelicht toen ze noodkreten vanuit het appartement hoorden komen. Bij hen stond het slachtoffer bekend als een aardige en sociale vrouw. "Ze was een erg aardige en goed opgeleide vrouw. Ze ging nooit voorbij zonder een woord tegen je te zeggen", zegt een buurvrouw.

De Guardia Civil heeft de dader na het incident een tijdje vastgehouden in het appartement en tevens hebben ze de toegang tot het appartementengebouw afgesloten. De plaatselijke politie had het verkeer op de toegangswegen naar het gebouw afgesloten zodat de rechercheurs ongestoord hun werk konden doen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team