Zoeken

Marokkaans elftal zondert zich af in Ivoorkust

10 januari 2024 - 11:00 - Sport

©

In aanloop naar hun oefenduel tegen Sierra Leone heeft het Marokkaans elftal, onder leiding van coach Walid Regragui, deelgenomen aan een besloten trainingssessie in San Pedro, ver weg van de media.

De Atlas Leeuwen, die de halve finale bereikten op het WK-2022 in Qatar, zijn de tegenstander die de 23 andere teams die deelnemen aan de Afrika Cup in Ivoorkust, willen verslaan.

Lees ook: Van Qatar naar Ivoorkust: Marokko mikt op Afrika Cup-titel

De trainingssessie, die plaatsvond op maandag, verliep zonder Amine Adli, die de begrafenis van zijn moeder in Meknes bijwoonde, en Noussair Mazraoui, die een speciaal revalidatieprogramma volgt. Ook Hakim Ziyech en Romain Saïss waren afwezig tijdens de training. Beiden herstellen van blessures en zullen geleidelijk terugkeren naar de trainingen.

Het technische en medische personeel van het Marokkaans elftal is intensief bezig met de voorbereidingen, gericht op het inzetten van spelers die herstellen van blessures of die niet genoeg ervaring in competities hebben. Dit alles gebeurt in aanloop naar de belangrijke Afrikaanse competitie die binnen enkele dagen van start gaat.

Lees ook: Ziyech, Saiss, Mazraoui: update over geblesseerde spelers voor Afrika Cup

Het Marokkaans elftal kwam zondag aan in Ivoorkust, na een vlucht vanuit Rabat-Salé naar Abidjan. Vanuit Abidjan reisden ze verder naar San Pedro. Een speciaal beveiligingsteam arriveerde eerder in San Pedro om de Atlas Leeuwen en het hotel waar ze verblijven te beschermen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team