Zoeken

Vliegtuigen worden in Agadir omgebouwd tot restaurants

1 januari 2023 - 17:00 - Marokko

©

Een bouwbedrijf in het Turkse Konya heeft woensdag twee passagiersvliegtuigen over zee naar de Marokkaanse stad Agadir gestuurd. De vliegtuigen zullen worden omgebouwd tot restaurants in de toeristische stad.

Het bedrijf van Ali Sezgin is actief in prefabricage en buitenlandse handel. Ze werken nu aan de bouw van een vakantieresort met een restaurant, een café, een waterpark en een kabelbaan bij het strand van Agadir, vertelt hij aan Anadolu Agency.

Lees ook: Agadir breidt toeristisch potentieel uit

"We hebben twee afgedankte vliegtuigen gekocht van twee verschillende maatschappijen. In het kader van het vakantieresort-project in Marokko zijn wij van plan één van deze vliegtuigen om te bouwen tot een restaurant en het andere tot een café. De vliegtuigen zullen veel nieuwsgierige toeristen aantrekken. Je kan zeggen dat we vliegtuigen hebben geëxporteerd die hun vliegleven hebben beëindigd. We zullen klanten bedienen met vliegtuigen die 20 jaar hebben gevlogen. We kijken uit naar de voltooiing van het project," aldus Sezgin.

Lees ook: Plannen voor nieuwe dierentuin en recreatiepark in Agadir

"Het duurt drie maanden om een vliegtuig om te bouwen tot een restaurant. De twee vliegtuigen zullen binnen zes maanden in gebruik worden genomen. We willen de vliegtuigen gebruiken voor de Italiaanse en Franse keuken. Ook de media hebben belangstelling voor het project. Wij hebben een groot aantal verzoeken ontvangen om het project te volgen vanaf het vervoer tot de assemblage van de vliegtuigen op de plaats van bestemming," zegt hij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team