Zoeken

Visit Morocco: nieuw reddingsplan voor toeristische sector

26 april 2021 - 17:40 - Marokko

©

Het Marokkaanse Nationale Bureau voor Toerisme (ONMT) gaat binnenkort starten met een reddingsplan voor de toerisme-sector die zwaar is getroffen door de coronavirus-pandemie. Het plan moet de bestemming Marokko nieuw leven inblazen en gaan promoten.

De titel van de campagne is "Visit Morocco", en omvat volgens de krant L’Économiste een economisch herstelplan en een nieuwe strategie om reclame te maken voor de bestemming Marokko in binnen- en buitenland. Het ONMT heeft er alle vertrouwen in dat de reizigers hun weg naar Marokko weer zullen weten te vinden.

Het toerismebureau kijkt voor het herstel van de sector nu meer naar binnenlands toerisme dan voorheen. Het is de bedoeling dat Marokkanen een ruimer aanbod aan binnenlandse reizen voorgeschoteld krijgen. Hiervoor moet volgens het ONMT het interregionale luchtvervoer toegankelijker worden gemaakt.

De combinatie van het reddingsplan en de wereldwijde voortgang van de vaccinatie tegen het coronavirus, moet volgens het ONMT het jaar 2021 gaan redden voor de toerisme-sector. Het toerismebureau is druk bezig met de organisatie van een grootscheepse reclamecampagne, maar houdt constant in het achterhoofd dat de onvoorspelbaarheid van de coronavirus-pandemie vraagt om flexibiliteit.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team