Zoeken

Verrassingen verwacht in de lijst van bondscoach Walid Regragui

10 maart 2023 - 17:00 - Sport

©

Walid Regragui is volop bezig met de voorbereiding van de vriendschappelijke wedstrijden tegen Brazilië en Peru op 25 en 28 maart in Tanger en Madrid. Voor deze eerste bijeenkomst van het Marokkaans elftal na het WK, zal de bondscoach verschillende spelers in het team kunnen verwelkomen.

Naast de namen van de Marokkaanse spelers Brahim Diaz en Ismail Kandouss, circuleren er nog veel andere namen, zoals onder meer die van Mohamed Bouldini, een 27-jarige aanvaller die voor Raja Casablanca speelde en momenteel voor Levante in de Spaanse tweede divisie speelt. Hij zou in contact staan met Walid Regragui en zijn debuut kunnen maken in het centrum, ter ondersteuning van Youssef En-Nesyri.

Lees ook: Twee nieuwe spelers bij de Atlas Leeuwen

Een andere naam die de ronde doet is die van de 19-jarige Abde Raihani, spits en auteur van 4 doelpunten in 7 wedstrijden dit seizoen in de Youth League met de U19 van Atletico Madrid. Volgens de sportkrant AS is Regragui met hem in onderhandeling om hem over te halen zich bij de Atlas Leeuwen aan te sluiten.

Lees ook: Brazilië speelt oefenduel tegen Marokko zonder Neymar

De uitzonderlijke prestaties van Marokko op het WK 2022 in Qatar hebben het enthousiasme gewekt van heel wat binationals die net als Achraf Hakimi en de andere Atlas Leeuwen, mooie pagina’s willen schrijven met het Marokkaanse voetbal. Er worden dan ook veel verrassingen verwacht in de selectie van Walid Regragui, die op 16 maart zal worden onthuld.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team