Zoeken

Walid Regragui "is de beste bondscoach van het WK"

13 mei 2023 - 20:30 - Sport

©

In de ogen van Lionel Scaloni, wereldkampioen met Argentinië, is de coach van de Atlas Leeuwen, Walid Regragui, de beste bondscoach van het Wereldkampioenschap 2022 in Qatar.

"De openbaring van het Wereldkampioenschap was Marokko, strijdlustig. Marokko had een coach (Walid Regragui) die ik ken, we hebben samen in Spanje gespeeld. Ik was verrast door hun verlangen om te willen winnen, hun manier van spelen, een zeer enthousiast publiek, het was zonder twijfel de openbaring, hij verdiende het om te komen waar hij is gekomen. Ik heb de coach gefeliciteerd. Een enorme prestatie, hij heeft de spelers overtuigd van hun potentieel", zei Lionel Scaloni in een interview met de Qatarese zender Al Kass. Volgens hem is Walid Regragui "de beste bondscoach van het Wereldkampioenschap". "Wat Walid Regragui met Marokko heeft gedaan was een grote verrassing, het was gek!", voegde hij eraan toe.

Lees ook: Walid Regragui meest geliefde persoonlijkheid in Marokko

Marokko bereikte voor de eerste keer in zijn geschiedenis de halve finale van een Wereldkampioenschap voetbal, na het verslaan van grote voetbalnaties zoals België, Portugal en Spanje. Het is het eerste Afrikaanse en Arabische team dat dit stadium van de competitie bereikt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team