Zoeken

Brazilië speelt oefenduel tegen Marokko zonder Neymar

4 maart 2023 - 21:00 - Sport

©

Op 25 maart zullen de Atlas Leeuwen het opnemen tegen de Seleção tijdens een vriendschappelijke wedstrijd in het Grote stadion van Tanger. De wedstrijd zal zonde PSG’s nummer 10, Neymar, worden gespeeld.

De Braziliaanse aanvaller liep op 19 februari een blessure op aan zijn rechterenkel tijdens de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Lille in de Ligue 1. Tijdens een persconferentie op vrijdag verklaarde PSG-coach Christophe Galtier dat Neymar momenteel in volle herstel is en nauwlettend gevolgd wordt door artsen. "Hij blijft revalideren, maandag wordt een evaluatie gemaakt om de evolutie te verduidelijken", aldus Galtier.

Lees ook: Marokko speelt oefenduel tegen Brazilië

Daarom heeft de bondscoach van de Seleção besloten om hem niet op te roepen voor de wedstrijd tegen Marokko. En Rodrigo Lasmar, de arts van de Braziliaanse club, is het daarmee eens. "Hij zal medisch niet in staat zijn om op tijd bij ons aan te sluiten voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen de Marokkanen," aldus de arts.

Lees ook: Argentinië weigerde oefenduel tegen Marokko

Het oefenduel tussen Marokko en Brazilië zal plaatsvinden op 25 maart in het Grote stadion van Tanger. De Atlas Leeuwen spelen op 28 maart een tweede oefenduel in het Metropolitano van Madrid tegen Peru.

Bladna.nl