Zoeken

Veranderingen verwacht bij Royal Air Maroc

29 oktober 2021 - 16:20 - Economie

©

Royal Air Maroc heeft dinsdag een hernieuwing in de organisatie van het bedrijf aangekondigd toegespitst op drie polen: Zakelijk, Klantervaring en Transformatie. In een persbericht verklaarde voorzitter en CEO Hamid Addou dat deze beslissing werd genomen om de groei van de onderneming verder te stimuleren en om de zichtbaarheid van het vrouwelijk personeel te verbeteren.

De organisatorische hervorming, die "klantgerichtheid" wordt genoemd, is volgens het persbericht "gebaseerd op de optimalisering van de klantervaring, met een geavanceerde digitalisering, duurzaamheid en eco-verantwoordelijkheid". Hamid Addou verklaart dat "Royal Air Maroc zichzelf opnieuw aan het uitvinden is en dat we meer dan ooit gemotiveerd zijn om in deze periode van herstel, de grote uitdagingen aan te gaan die de onderneming de komende jaren te wachten staan. Daartoe hebben wij de strategie van de onderneming volledig herbekeken op klantervaring. Die wordt nu van begin tot eind gegarandeerd. Maar we hebben ook de werknemerservaring heroverwogen voor een beter voorbereid menselijk kapitaal, dat zich goed voelt in zijn omgeving".

Lees ook: Royal Air Maroc houdt zich aan belofte

Omdat pariteit een ideaal is, heeft Royal Air Maroc ook besloten om de aanwezigheid van vrouwen in het topmanagement van de onderneming te versterken. Voortaan telt de onderneming zeven vrouwelijke bestuurders, waaronder één clusterdirecteur. Royal Air Maroc heeft ook haar deelname bevestigd aan het door de IATA geïnitieerde programma "25by2025", dat gewijd zal zijn aan de vervrouwelijking van de teams bij de grote internationale luchtvaartmaatschappijen.

Lees ook: Royal Air Maroc kondigt nieuwe maatregelen aan

In de verklaring zei de CEO dat het organogram van het bedrijf onder meer een omgeving zal creëren die bevorderlijk is voor transformatie, innovatie en uitwisseling. De onderneming geeft zichzelf de middelen om beter in te spelen op de eisen van haar verschillende klanten.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team