Zoeken

Royal Air Maroc houdt zich aan belofte

11 september 2021 - 20:00 - Economie

©

Royal Air Maroc wil zich houden aan de belofte die werd gemaakt over het gratis wisselen van tickets. Deze belofte werd gedaan na de opschorting van directe vluchten tussen Marokko en Canada voor een periode van een maand.

"Om al onze passagiers tijdens deze periode te begeleiden, zijn ticketwijzigingen tot 15 december 2021 naar dezelfde bestemming gratis en toegestaan", schrijft de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij op haar Twitter-account.

Lees ook: Royal Air Maroc verleent klanten kleine gunst

Royal Air Maroc specificeert dat de terugbetaling van tickets naar Canada in een voucher of in contanten gebeurt bij het verkooppunt waar het ticket werd gekocht.

Canada had eind augustus besloten om zijn luchtruim voor een periode van één maand te sluiten voor vluchten afkomstig uit Marokko. Reden hiervan is het groot aantal valse PCR-testen in omloop in het koninkrijk. Directe vluchten tussen de twee landen zijn voorlopig verboden tot 29 september. Reizigers die vanuit Marokko naar Canada willen terugkeren kunnen dat doen met een tussenstop in een land waarvan vluchten wel zijn toegestaan en waar ze een geldige coronatest zullen moeten afleggen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team