Zoeken

Tweede zoontje Hiba Abouk en Achraf Hakimi geboren

14 februari 2022 - 16:20 - Sport

©

Actrice Hiba Abouk heeft de geboorte aangekondigd van haar tweede kind met de Marokkaanse international Achraf Hakimi. Het is een jongetje en zijn naam is Naim.

Naim werd geboren op zaterdag 12 februari, één dag na de tweede verjaardag van zijn oudere broer, Amin, meldt Vozpopuli. De gelukkige moeder kondigde het mooie nieuws aan op sociale media door twee foto’s te delen van de kleine Naim, met het volgende bijschrift: "En het mooiste cadeau voor Amin en de hele familie is aangekomen: Naim Hakimi Aboukhris. Welkom bij ons! Alles is goed gegaan en we bevinden ons in een uitstekende gezondheid".

Lees ook: Achraf Hakimi en Hiba Abouk in geheim getrouwd

Het nieuws werd met veel blijdschap onthaald door de fans van de actrice. Ze toonden veelvuldig hun genegenheid voor het gezin en verwelkomden de kleine Naim.

Afgelopen september verscheen Hiba Abouk op de rode loper van het San Sebastian Film Festival in een strakke zwarte jurk waarin haar beginnend buikje goed te zien was. Kort daarna bevestigde ze het nieuws subtiel op haar sociale media. "De familie groeit..." postte ze.

Lees ook: Hiba Abouk en Achraf Hakimi verwachten tweede kindje

Achraf Hakimi en Hiba Abouk zijn zeer discreet over hun privéleven. Zij maakten hun relatie officieel in 2018. Een jaar later kondigde Hiba Abouk aan dat ze in verwachting was van hun eerste kind. Amin werd geboren op 11 februari 2020 en het paar trouwde in het geheim, zo werd pas veel later bekend. "Het was een heel intiem moment..." vertelde ze mettertijd in een interview. Sinds de stervoetballer bij Paris Saint-Germain tekende, wonen Achraf Hakimi en Hiba Abouk in de Franse hoofdstad Parijs.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team