Zoeken

Hiba Abouk en Achraf Hakimi verwachten tweede kindje

28 september 2021 - 17:00 - Cultuur

©

Actrice Hiba Abouk en de Marokkaanse international Achraf Hakimi verwachten hun tweede kindje. Het koppel heeft de informatie nog niet officieel bevestigd.

Hiba Abouk kon afgelopen zaterdag met moeite haar babybump verbergen tijdens het slotgala van het Internationaal filmfestival van San Sebasti√°n in Spanje. De jonge actrice droeg voor de gelegenheid een strakke zwarte jurk, waardoor haar zwangerschap duidelijk zichtbaar was.

Lees ook: Hiba Abouk hield niet van voetbal... tot ze Achraf Hakimi ontmoette

De Spaanse mannequin en actrice van Tunesische afkomst, onlangs te gast in het programma ’La Resistencia’, vertelde toen dat ze graag een tweede kindje wilde. "Ik heb veel gewerkt en genoeg publiciteit gemaakt. Nu wil ik veel meer kinderen hebben", zei ze toen.

Lees ook: Achraf Hakimi krijgt gouden iPhone van zijn club

Achraf Hakimi en Hiba Abouk zijn al de trotste ouders van Amine, hun in 2020 geboren zoontje. Hun relatie doet het sinds de geboorte van het jongetje nog beter. "Ik herleef, ik ben veel gelukkiger. Het maakt me een beter mens omdat ik wil dat hij trots op me is", verklaarde de actrice in mei dit jaar in het programma ’El Hormiguero’.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2023 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team