Zoeken

Toekomst onzeker voor Hakim Ziyech

4 april 2024 - 11:00 - Sport

©

Hakim Ziyech bevindt zich in een lastige positie. De vleugelspeler is niet langer gewenst bij Chelsea en presteert ook niet naar behoren bij Galatasaray, waar hij sinds augustus vorig jaar op huurbasis speelt. Ziyech heeft geen intentie om na afloop van zijn contract in juni 2025 bij een van deze clubs te blijven.

Ziyech’s zaakwaarnemer is druk op zoek naar een nieuwe club voor de Marokkaanse international. De Atlas Leeuw is geen prioriteit meer voor Chelsea of Galatasaray. Eerdere transfers naar Paris Saint-Germain en Al Nassr mislukten.

Lees ook: Hakim Ziyech naar Saudi-Arabië?

Ziyech’s vormdip heeft zijn waarde op de transfermarkt geen goed gedaan. Eind vorig jaar bereikte zijn marktwaarde een dieptepunt van 12 miljoen euro. Daarmee is hij momenteel de 18e duurste speler in de selectie van Marokko.

De komst van nieuwe talenten, zoals Brahim Diaz en Eliesse Ben Seghir, die tijdens de recente oefeninterlands tegen Angola en Mauritanië een goede indruk maakten, zorgt voor extra druk op Ziyech. Sommige fans pleiten ervoor dat bondscoach Walid Regragui deze spelers meer speeltijd geeft ten koste van Ziyech.

Lees ook: Beslissende weken voor Hakim Ziyech in Turkije

Voorlopig blijft Regragui vertrouwen in Hakim Ziyech. De Marokkaanse international was in de laatste oefeninterlands, ondanks zijn recente blessure, aanvoerder.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team