Zoeken

Breuk tussen Hakim Ziyech en Galatasaray?

25 februari 2024 - 21:30 - Sport

©

De start van Hakim Ziyech bij Galatasaray was veelbelovend, maar na een blessure opgelopen tijdens de Afrika Cup in Ivoorkust lijkt de glans van de transfer er af te zijn. De Marokkaanse international wil zijn revalidatie in Nederland voortzetten, maar Galatasaray weigert dit.

Ziyech raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd tussen Marokko en Zambia (1-0) en miste de achtste finale tegen Zuid-Afrika (0-2). De 30-jarige aanvaller zou graag in Nederland herstellen, maar Galatasaray wil dat hij in Istanbul blijft. Turkse media melden dat Ziyech hierdoor ongelukkig is en in de zomer alweer wil vertrekken.

Lees ook: Hakim Ziyech vs Galatasaray: honeymoon voorbij?

De Atlas Leeuw vertrok in augustus 2023 op huurbasis met optie tot koop naar Galatasaray, na een mislukt avontuur bij Chelsea. In 14 wedstrijden voor de Turkse kampioen scoorde hij vier keer en gaf hij twee assists.

Lees ook: Boze Hakim Ziyech weigert te spelen

De blessure van Ziyech is een tegenslag voor Galatasaray, dat hem aantrok om de aanval te versterken. De club hoopt dat hij snel herstelt en weer een belangrijke rol kan spelen in de jacht op de titel.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team