Zoeken

Hakim Ziyech keert terug naar zijn roots

2 mei 2024 - 19:00 - Sport

©

De toekomst van Hakim Ziyech is onzeker. De Marokkaanse middenvelder, die momenteel op huurbasis bij Galatasaray speelt, wordt begeerd door clubs in Saudi-Arabië en mogelijk ook door zijn oude club Ajax.

Hakim Ziyech kende een moeizaam seizoen bij Galatasaray. Blessures hielden hem lange tijd aan de kant en de clubleiding is niet van plan om zijn optie tot koop te activeren. De 31-jarige speler is transfervrij en mag dus op zoek naar een nieuwe club.

Lees ook: XXL-bod voor Hakim Ziyech

Meerdere clubs in Saudi-Arabië hebben al interesse getoond in Ziyech. Maar ook Ajax, waar Ziyech tussen 2016 en 2020 met veel succes speelde, zou hem graag terug willen halen. Ziyech speelde een belangrijke rol in de successen van Ajax in die periode, waaronder de halve finale van de Champions League in 2019.

De terugkeer van Ziyech naar Ajax is echter niet zonder slag of stoot te realiseren. De komst van Graham Potter als nieuwe trainer van Ajax kan roet in het eten gooien. De Atlas Leeuw had bij Chelsea een moeizame relatie met Potter en wil mogelijk niet met hem herenigd worden.

Lees ook: Ziyech schiet Galatasaray naar nieuwe overwinning: Turkse titel lonkt

Hakim Ziyech wacht nu op een beslissing van Galatasaray. Mocht de Turkse club zijn optie tot koop alsnog activeren, dan kan Ziyech zelf kiezen of hij in Turkije wil blijven of kiest voor een andere club.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team