Zoeken

Beslissende weken voor Hakim Ziyech in Turkije

30 maart 2024 - 16:00 - Sport

©

De Marokkaanse international Hakim Ziyech beleeft wisselvallige periode bij Galatasaray. Na een veelbelovende start kampte hij met blessures, waardoor hij zijn stempel nog niet volledig heeft kunnen drukken. De Turkse club wil hem echter een tweede kans geven.

Galatasaray is vastberaden om Ziyech te behouden. De clubleiding hoopt dat hij in de resterende wedstrijden van het seizoen kan overtuigen, zodat ze de optie tot koop in zijn contract met Chelsea zullen activeren.

Lees ook: Coach Galatasaray bedreigt Hakim Ziyech

Na de wedstrijd tegen Kasimpasa (3-4), waarin Ziyech een assist gaf, sprak vice-president Erden Timor met de speler. Hij vroeg Ziyech "om niet te overhaasten met aanbiedingen van clubs uit de Golfstaten en Nederland, en te wachten op een gesprek met de clubleiding alvorens een beslissing te nemen," meldt Hespress.

Lees ook: Ziyech viert verjaardag met teamgenoten in Marokko (video)

Ziyech tekende op 19 augustus een huurcontract met optie tot koop bij Galatasaray, de regerend kampioen van Turkije. De transfer betekende het einde van zijn ongelukkige periode bij Chelsea. De voormalig Ajax-ster scoorde tot nu toe vier doelpunten en gaf drie assists in 16 wedstrijden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team