Zoeken

Ticketprijzen Air Arabia Maroc ook verlaagd?

16 juni 2021 - 11:20 - Marokko

©

Nu de Marokkaanse grenzen weer zijn geopend en het luchtverkeer wordt hervat is het nog afwachten of luchtvaartmaatschappij Air Arabia Maroc ook de ticketprijzen zal verlagen zoals hun concurrent Royal Air Maroc. Afgelopen zondag heeft Koning Mohammed VI de Marokkaanse luchtvaartmaatschappijen de opdracht gegeven om redelijke ticketprijzen te hanteren zodat het makkelijker wordt voor wereld-Marokkanen om deze zomer naar Marokko te reizen.

Het is de verwachting dat ook Air Arabia Maroc gehoor zal geven aan de oproep die de Marokkaanse koning afgelopen zondag heeft gedaan. De luchtvaartmaatschappij heeft al wel aangekondigd de vluchten vanaf 15 juni weer te hervatten, maar een mededeling over het verlagen van de ticketprijzen laat nog op zich wachten.

Lees ook: Royal Air Maroc verlaagt ticketprijzen op aandringen van Mohammed VI

Voor deze zomer heeft Air Arabia Maroc drie nieuwe lijnvluchten tussen Casablanca en Genève, Nador en Eindhoven en Oujda en Murcia gelanceerd aldus de luchtvaartmaatschappij in een verklaring. De vluchten tussen Casablanca en Genève zullen vanaf 17 juni twee keer per week worden uitgevoerd. De vluchten die op donderdag en zondag vanuit Casablanca vertrekken zijn onderdeel van de uitbreiding van het aanbod van Air Arabia Maroc.

Vanaf 18 juni gaat Air Arabia Maroc ook twee keer per week, op maandag en vrijdag, vluchten tussen Oujda en Murcia aanbieden. Ook komen er nieuwe lijnvluchten tussen Marrakesh en Barcelona, Fez en Marseille, Fez en Malaga, Oujda en Marseille, Oujda en Toulouse, Oujda en Parijs en tussen Tanger en Bilbao en Tanger en Valence.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team