Zoeken

Air Arabia gaat vliegen tussen Nador en Eindhoven

5 april 2021 - 12:50 - Marokko

©

Luchtvaartmaatschappij Air Arabia Maroc gaat vanaf 3 mei nieuwe lijnvluchten naar Nederland uitvoeren. Vanwege de reisbeperkingen die nu nog van kracht zijn, is het mogelijk dat de startdatum van de lijndienst tussen Nador en Eindhoven nog wordt uitgesteld.

Volgens de website Air Journal moet op 3 mei de eerste lijnvlucht naar Nador vanuit Eindhoven vertrekken. Er gaat gevlogen worden met een Boeing A320 met 174 zitplaatsen en het is de bedoeling dat er twee keer per week een vlucht zal gaan, op maandag en op vrijdag.

Met deze uitbreiding van het aanbod wil de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij de concurrentie aangaan met TUI op het gebied van klanten die regelmatig tussen Marokko en Nederland vliegen voor familiebezoek.

Afhankelijk van het aantal slots dat Air Arabia Maroc deze zomer tot zijn beschikking heeft, zal het aantal Marokkaanse bestemmingen dat vanuit Eindhoven kan worden bereikt nog worden uitgebreid. Zo is de vliegmaatschappij van plan om vanuit Eindhoven ook vluchten naar Fez, Oujda en Casablanca te gaan verzorgen.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team