Zoeken

Royal Air Maroc vliegt vanuit Nador en Marrakesh naar Barcelona

23 mei 2021 - 11:20 - Marokko

©

Vanaf volgende maand gaat luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc vluchten van Nador en Marrakesh naar Barcelona aanbieden. Of de eerste vluchten op de geplande datum zullen vertrekken is afhankelijk van de opheffing van het vliegverbod tussen Marokko en Spanje op 10 juni.

Royal Air Maroc gaat vanaf 12 juni twee keer per week vluchten uitvoeren tussen Nador en de luchthaven Barcelona-El Prat met een Boeing 737-800. Vanuit Nador zullen beide vluchten vertrekken om 14:00 uur. De retourvluchten vanuit Catalonië vertrekken om 12:10 uur. Met deze nieuwe vluchten gaat Royal Air Maroc de concurrentie aan met Air Arabia Maroc, die drie keer per week vluchten aanbiedt tussen Nador en Barcelona, en de luchtvaartmaatschappijen Ryanair en Vueling die twee keer per week tussen deze bestemmingen vliegen.

Ook zal Royal Air Maroc na een periode van tien jaar weer vluchten gaan aanbieden tussen Marrakech-Menara en Barcelona. Vanaf 13 juni 2021 zal er twee keer per week op deze route worden gevlogen door de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij. De vluchten die staan gepland voor donderdag en zondag vertrekken om 14:15 uur. Vanuit Barcelona vertrekken de retourvluchten om 18:30 uur vanaf de luchthaven El Prat. Ook op deze lijn heeft Royal Air Maroc concurrentie van Air Arabia Maroc, Vueling en Ryanair.

Sinds vorig najaar heeft de luchtvaartalliantie Oneworld (een organisatie die bestaat uit verschillende luchtvaartmaatschappijen) routes tussen Tanger en Barcelona, Madrid en Malaga gelanceerd. Ook wordt er vanuit Casablanca gevlogen op de Catalaanse hoofdstad. Royal Air Maroc is van plan om deze zomer 14 lijnvluchten tussen Marokko en Spanje te lanceren.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team