Zoeken

Instagram-account Noussair Mazraoui gehackt

12 december 2023 - 15:00 - Sport

©

Het Instagram-account van de Marokkaanse international Noussair Mazraoui, samen met dat van andere sleutelspelers van Bayern München, is gehackt.

Maandag werden de Instagram-accounts van spelers zoals aanvoerder Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Sven Ulreich, Thomas Müller, de Engelse ster Harry Kane en Noussair Mazraoui het slachtoffer van een zogenaamde "porno-aanval". Volgens de website Bild bleef de spam lang zichtbaar op de tijdlijn van de spelers, waar Instagram-gebruikers alle foto’s kunnen zien waarin de voetballers zijn getagd.

Lees ook: Ongelukkige Mazraoui wil weg bij Bayern

Deze cyberaanval komt bovenop de huidige problemen waarmee Bayern München te kampen heeft. Afgelopen zaterdag leed het team een zware 5-1 nederlaag tegen Eintracht Frankfurt, de grootste nederlaag in de competitie in meer dan vier jaar. Hierdoor verloor Bayern de koppositie in de Bundesliga aan Bayer Leverkusen. Coach Thomas Tuchel is zichtbaar aangedaan door deze nederlaag. "We werken eraan om de spelers weer op de rails te krijgen. Ik denk dat dit een belangrijk punt is. We dachten dat we verder waren, maar we hebben afgelopen weekend pijnlijk moeten leren, met een buitengewoon negatief resultaat dat echt pijn doet", verklaarde hij.

Lees ook: Duitsland: klacht tegen Noussair Mazraoui vanwege pro-Palestijnse post

Tuchel benadrukte ook de noodzaak om stabiliteit in het team te brengen. Na enkele moeilijke wedstrijden in de Champions League verwacht hij een reactie van de spelers in de wedstrijd van dinsdag. "Het zal niet genoeg zijn om morgen goed te presteren, want we hebben hoge doelstellingen voor de rest van het jaar." Het blijft afwachten of het Duitse team dinsdag revanche kan nemen op Manchester United, waar de Marokkaanse international Sofyan Amrabat speelt, tijdens de laatste groepswedstrijd van de Champions League.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team