Zoeken

Tetouan: oplichter gezocht voor verkrachting oude vrouw

1 november 2020 - 15:50 - Gemeenschap

©

De Koninklijke Gendarmerie heeft een landelijke opsporingsbevel gelanceerd voor een oplichter wegens het misbruik van vertrouwen en de verkrachting van een slechtziende 59-jarige vrouw in Tetouan.

De oplichter is een oudere man die mensen bedroog door te beweren dat bepaalde ernstige ziekten alleen te genezen zijn met de "baraka" (een goddelijke kracht die bescherming en genezing kan bieden) die hij van zijn voorouders heeft geërfd. Mensen die naar hem kwamen in hun zoektocht naar genezing werden opgelicht en misbruikt. De slechtziende vrouw die hij verkrachtte, woonde alleen in een bergachtig gebied van de gemeente Bni Said, meldt de krant Al Akhbar.

Voordat hij de misdaad pleegde, bood hij de vrouw eerst kleren en wat fruit aan. Daarna greep hij haar vast en verkrachtte haar zonder enige empathie. Volgens het dagblad veroorzaakte deze gewelddadige handeling een ernstig trauma bij het slachtoffer. Familieleden van de vrouw waarschuwden de autoriteiten die na het vaststellen van de feiten een opsporingsbevel lanceerden. De bedrieger is op dit moment spoorloos, hij zou zich kunnen verstoppen in de naburige dorpjes.

Het dagblad Al Akhbar geeft aan dat de verdachte niet aan zijn eerste krachttoer toe is. Hij verkrachtte reeds meerdere vrouwen en de lijst met mensen die hij heeft opgelicht is nog langer.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team