Zoeken

Casablanca: vrijspraak vrouw die haar drie kinderen uit gebouw gooide?

5 november 2020 - 17:40 - Marokko

©

Het proces tegen de vrouw die haar drie kinderen vanaf de vierde verdieping van een gebouw in Casablanca gooide, lijkt op een seponering af te stevenen. Door de hoorzittingen telkens op te schorten, lijkt het steeds onwaarschijnlijker dat er een uitspraak zal plaatsvinden in deze zaak die de publieke opinie diep schokte.

Volgens de laatste informatie, bericht door de nieuwssite Akhbarona, heeft de verdediging van de verdachte verzocht om zijn cliënte niet strafrechtelijk verantwoordelijk te stellen vanwege haar psychiatrische stoornissen. De vrouw was ten tijde van het ongeval ontoerekeningsvatbaar.

De verdediging vroeg ook om de fysieke verschijning van zijn cliënte, zodat de magistraten ter plekke de gezondheidstoestand van deze laatste kunnen zien. De advocaat heeft verzocht om de zitting van maandag uit te stellen naar een latere datum.

De echtgenoot van de beklaagde heeft de vervolging van zijn vrouw opgegeven na de genezing van zijn drie kinderen. Bovendien had het sociaal onderzoek in opdracht van de onderzoeksrechter, de invloed van familieconflicten op de geestelijke gezondheid van de vrouw aangetoond.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team