Zoeken

Tetouan: derde campus 1337 school in januari open

27 december 2021 - 15:00 - Marokko

©

De Tanger Med Group heeft via haar stichting de opening aangekondigd van de derde campus 1337 Med in januari 2022 in de activiteitenzone Tetouan Shore, in de buurt van Cabo Negro.

De school, die wordt gebouwd in samenwerking met de Mohammed VI Polytechnische Universiteit (UM6P) en School 42, zal een oppervlakte van 2000 m² beslaan. Het zal drie clusters huisvesten, uitgerust zijn met 210 iMac computers van de laatste generatie en ontspannings- en vergaderruimten omvatten, aldus het Tanger Med Special Agency in een verklaring.

Lees ook: Tetouan krijgt 1337 topschool voor opleiding informatici

Het centrum is verdeeld over twee verdiepingen en de verschillende ruimten zijn ingericht in de stijl van de campussen van Khouribga en Ben Guerir. Het biedt 12.000 m² aan sportfaciliteiten en modulaire co-workingruimten aan en is gericht op studenten die gepassioneerd zijn door wetenschap en technologie.

Gelegen in het hart van een industrieel ecosysteem dat sterk de nadruk legt op digitale transformatie, is de 1337 School van plan om bijna 650 studenten op te leiden op de nieuwe campus.

Lees ook: Marokko stijgt op wereldranglijst kennis

Kandidaten die tot de school wensen te worden toegelaten, moeten een onlinetest (https://candidature.1337.ma) afleggen om in aanmerking te komen voor de aanmeldingsfase. Dan zal de laatste stap worden gezet, aldus dezelfde bron, die erop wijst dat de leeftijd voor toelating begint bij 18 jaar, zonder dat een diploma of graad vereist is. De opleiding is gratis.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team