Zoeken

Khbabez en Beztati in actie tijdens Glory 80 Studio

11 april 2022 - 15:40 - Sport

©

Glory engageerde zich na het uit de hand gelopen evenement Glory 80 in Hasselt voor de organisatie van een vervangend studio-evenement. De kickboksorganisatie meldt dat het Glory 80 Studio evenement plaats zal vinden op zaterdag 14 mei. Onder andere Tarik Khbabez en Tyjani Beztati komen in actie.

Na de rellen op Glory 80 in Hasselt beloofde Glory een nieuw studio-evenement. Het kickboksgala ontspoorde volledig toen supportersgroepen het met elkaar aan de stok kregen. Uit het ontslag van de Poolse vechter Arkadiusz Wrzosek door Glory blijkt dat zijn fans grotendeels verantwoordelijk worden gehouden voor de incidenten, al loopt er nog steeds een onderzoek naar de rellen.

Lees ook: Glory ontslaat Arek Wrzosek na rellen met fans Badr Hari

Pay-per-viewkijkers kregen inmiddels een bericht over het vervangende evenement, inclusief de vechtkaart met drie spannende gevechten op het programma. De 29-jarige Nederlandse Marokkaan, Tarik Khbabez, neemt het op tegen Antonio Plazibat, een rematch van een gevecht dat Plazibat vorig jaar overtuigend won.

Lees ook: Glory komt met alternatief voor Glory 80

Daarnaast zijn er nog twee gevechten te zien: de Lichtgewichtkampioen Tyjani Beztati van Marokkaans-Surinaamse afkomst neemt het op tegen Josh Jauncey en ook zwaargewichten Rhys Brudenell en Tariq Osaro treffen elkaar. Het evenement vindt plaats op zaterdag 14 mei om 15.00 uur en is exclusief online te bekijken voor mensen die een pay-per-view ticket hebben of erbij waren in Hasselt. Er is geen live publiek aanwezig bij het evenement.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team