Zoeken

Tarik Khbabez en Tyjani Beztati in actie op ’kampioenengevecht’ Glory

17 februari 2023 - 19:00 - Sport

©

Glory heeft het programma voor Glory 84 op 11 maart in het Topsportcentrum in Rotterdam bekendgemaakt. Naast het hoofdgevecht tussen Tyjani Beztati en Petch, komt ook Tarik Khbabez in actie op het ’kampioenengevecht’ tegen Kristaps Zīle uit Letland.

Het evenement is een alternatief voor het uitgestelde Collision 5 waar Rico Verhoeven zijn titel moest verdedigen tegen Antonio Plazibat. Door een blessure van de wereldkampioen kon dit echter niet doorgaan. Glory heeft aangekondigd dat Lichtgewicht kampioen Tyjani Beztati uit Amsterdam zijn titel zal verdedigen tegen regerend Vedergewicht kampioen Petch in het hoofdevenement van Glory 84.

Lees ook: Badr Hari hint op terugkeer in de ring

De lichtgewichttitel van Beztati, die onder de Marokkaanse vlag vecht, staat dus op het spel. Hij wist die lichtgewicht titel in november nog te behouden na een harde strijd tegen Stoyan Koprivlenski. Petch wil Glory’s tweede gelijktijdige kampioen in twee divisies worden, nadat Alex Pereira het huzarenstukje in 2019 voltooide.

Lees ook: Glory komt met ’kampioenengevecht’ Tyjani Beztati vs Petch

Tarik Khbabez neemt het in Glory 84 op tegen Kristaps Zīle uit Letland. Hij verloor in oktober van Sergej Maslobojev tijdens Glory Collision 4 in Arnhem. De Hagenees met Marokkaanse roots was na afloop boos over het volgens hem onbegrijpelijk besluit van de jury om zijn tegenstander tot winnaar uit te roepen. Op de definitieve fight card van het evenement staan negen gevechten gepland.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team