Zoeken

Glory komt met ’kampioenengevecht’ Tyjani Beztati vs Petch

7 februari 2023 - 13:00 - Sport

©

Kickboksorganisatie Glory komt op 11 maart met het evenement Glory 84 in het Topsportcentrum Rotterdam. Op de vechtkaart staat onder meer het ’kampioenengevecht’ tussen lichtgewicht kampioen Tyjani Beztati, die zijn titel zal verdedigen tegen regerend Vedergewicht Kampioen Petch.

De partij tussen de Amsterdamse Tyjani Beztati, die onder de Marokkaanse vlag vecht en regerend kampioen -70 kg is, en de Thaise Petchpanromrung, kampioen in de categorie -65 kg, is het hoofdgevecht tijdens Glory 84 op zaterdag 11 maart. De lichtgewichttitel van de 25-jarige Beztati uit Amsterdam staat die avond op het spel.

Lees ook: Tyjani Beztati verdedigt titel op ’kampioenenclash’ Glory 84

De 27-jarige Thai zal proberen om de tweede dubbelkampioen ooit bij Glory te worden. Hij is sinds 2018 de beste in het vedergewicht en verloor slechts één van de veertien partijen die hij bij Glory op zijn naam heeft staan.

Lees ook: Kickbokser Tyjani Beztati wint en draagt titel op aan vrouwen met borstkanker

Het evenement Glory 84 is een alternatief programma voor Collision 5 waarbij het gevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio Plazibat, uitgesteld moest worden vanwege een blessure van Verhoeven.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team