Zoeken

Tarik Khbabez verliest op knockout van Plazibat

16 mei 2022 - 15:40 - Sport

©

Er kwam geen revanche voor zijn nederlaag tijdens Glory 78. De Marokkaans-Nederlandse kickbokser Tarik Khbabez verloor op knock-out in de vechtpartij tegen de Kroaat Antonio Plazibat. Hij ging tegen de vloer in de derde ronde van het studio-evenement van Glory 80.

Zo’n twee maanden geleden raakten supportersgroepen van Badr Hari en Arek Wrzosek slaags op de kickboksavond van Glory. Het evenement werd stilgelegd en om de fans met een kaartje tegemoet te komen, werd er een studio-evenement georganiseerd zonder publiek. "Al zetten ze me in een boerderij. Ik wil ritme draaien", zei Khbabez na het uit de hand gelopen evenement in een interview.

Lees ook: Khbabez en Beztati in actie tijdens Glory 80 Studio

Het AD schrijft dat Plazibat zaterdagavond vanaf de eerste ronde behoorlijk op de huid zat van Khbabez in de rematch. "Ik heb wat goed te maken, maar wat ik erger vind, is dat hij me beledigd heeft in een interview. Dat hij niet snapt wat ik bij Glory doe en zo. Dat ga ik hem laten zien. Ik moet zorgen dat ik er niet té hard in ga zoals de vorige keer", zei Khbabez voor de aanvang van de partij.

Lees ook: Tarik Khbabez terug in de ring voor gevecht tegen Plazibat

Tarik Kbabez leek even goed van start te gaan, maar de Kroaat bleek te sterk voor hem. Khbabez overleefde de eerste ronde en zat zelfs beter in de tweede ronde, maar hij werd in de derde ronde knock-out geslagen. "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Ik was te gretig. Die eerste ronde was voor hem, de tweede ronde was overtuigend voor mij. Ik wilde slimmer vechten, maar ik ben toch weer de fout ingegaan. Ik was te ongecontroleerd en agressief. Als je bloed ruikt, ga je ervoor. Nog één low kick en het was afgelopen. Zo zonde, dit was de kans", aldus Khbabez.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team