Zoeken

Supertransfer in de maak voor Mohamed Ihattaren

9 maart 2021 - 14:40 - Sport

©

Het contract van Mohamed Ihattaren bij PSV eindigt medio 2022 maar de speler lijkt het niet te willen verlengen. Dat betekent waarschijnlijk dat er een transfer op volgt. Ajax lijkt interesse te hebben, maar ze zijn niet de enigen.

Zaakwaarnemer Mino Raiola, die de belangen van de Marokkaans-Nederlandse Ihattaren behartigt, zou volgens Engelse media al bezoek hebben gekregen van een aantal Europese grootmachten. De Premier League-topclubs Chelsea en Manchester City en de Serie A-ploegen Internazionale en Juventus, zouden het ‘supertalent’ allemaal in huis willen halen, schrijft soccernews.nl.

Telegraaf-journalist Mike Verweij zei gisteren over de ruzie tussen Ihattaren en Roger Schmidt en het statement van PSV daarover: "Als je met zo’n statement komt, wordt Mo Ihattaren, die na dit seizoen nog maar een contract voor één jaar heeft, wel een stuk minder waard. Er werd al gesproken over twintig tot dertig miljoen, maar ja, met één jaar contract, als je een paar kenners spreekt: als hij nu nog tien miljoen waard is, is het veel".

"Natuurlijk vindt Ajax dat een hele interessante speler. Maar dan kom je bij het standaard riedeltje: er zijn heel veel spelers die zij interessant vinden en volgen. Maar als ze de kans krijgen om Ihattaren te kopen, dan is dat natuurlijk wel een enorme klap voor PSV. Dat is een potje powerplay, dat wil je niet weten. Dus als zij de kans krijgen voor een goede prijs, dan kopen ze Ihattaren", aldus Verweij.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team