Zoeken

Mo Ihattaren verrast 17-jarige Ruben met voetbalshirt

3 maart 2021 - 16:40 - Sport

©

De Marokkaans-Nederlandse PSV-voetballer Mohamed Ihattaren, verraste de 17-jarige voetbalfan Ruben van Harten uit Bunschoten met een voetbalshirtje. Ruben, die geboren is met het Syndroom van Down, was door het dolle heen.

De vader van Ruben van Harten sprak een paar maanden geleden toevallig met de broer van Ihattaren. Die is aannemer en kwam toen zijn badkamer verbouwen. Hij vertelde hem over zijn zoon met het syndroom van Down die al heel zijn leven een groot voetbalfan is.

"Hij heeft vervolgens aan Ihattaren gevraagd of hij wat tegen Ruben wilde zeggen", vertelt vader Gertjan in het AD. "Ruben had op dat moment net het coronavirus opgelopen en Ihattaren belde hem om hem sterkte en beterschap te wensen. Hij beloofde toen al dat Ruben een shirtje van hem zou krijgen."

Het gezin Van Harten rekende echter niet echt op zijn komst. "Die jongen heeft natuurlijk heel veel fans, dus ik zou het hem ook niet kwalijk hebben genomen als het er niet meer van was gekomen."

Ruben is inmiddels volledig hersteld van corona en het leven ging gewoon zijn gangetje tot maandag. "Maar gisteren kwam er ineens een auto aanrijden. En daar stapte Ihattaren uit met een shirtje voor Ruben. Na afloop zei hij ’ik sta te trillen van blijdschap’," aldus vader Gertjan.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team