Zoeken

Succesverhaal: recordomzet voor OK Mobility van Othman Ktiri

1 december 2023 - 09:00 - Economie

©

Het bedrijf OK Mobility van de Marokkaanse zakenman Othman Ktiri, heeft een recordomzet behaald van 223 miljoen euro in de eerste negen maanden van 2023. Het bedrijf, oorspronkelijk opgericht op Mallorca en actief in 15 landen waaronder Marokko, zag een significante groei in zijn bedrijfsactiviteiten.

Othman Ktiri, de CEO en oprichter van OK Mobility, onthulde dit indrukwekkend bedrag tijdens een bedrijfspresentatie in Palma. Het bedrijf rapporteerde een stijging van 16% in omzet ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De mobiliteitsdiensten van het bedrijf waren goed voor een omzet van 152 miljoen euro, wat een jaarlijkse groei van 21% betekent. De resterende omzet, meer dan 71 miljoen euro, kwam voornamelijk uit de verkoop van voertuigen, schrijft Ultima Hora.

Lees ook: Othman Ktiri is beste Marokkaanse ondernemer ter wereld

OK Mobility is niet alleen succesvol, maar ook aan het uitbreiden. Het bedrijf heeft dit jaar vijf nieuwe dochterondernemingen opgezet in Marokko, Frankrijk, Turkije, Albanië en Roemenië. In totaal heeft OK Mobility nu 70 vestigingen in 15 landen en breidt het zijn aanwezigheid in Spanje verder uit met nieuwe kantoren in belangrijke luchthavens, treinstations en centra. "OK Mobility heeft in 2022 een recordjaar gehad en in 2023 hebben we onze cijfers geconsolideerd en een nieuwe stap gezet dankzij een sterke strategie voor internationale uitbreiding," reageerde Ktiri. Voor 2024 streeft het bedrijf ernaar deze cijfers duurzaam te consolideren.

Lees ook: Franse Marokkaan geeft 1 miljoen euro cadeau

Het bedrijf biedt verschillende mobiliteitsoplossingen aan, waaronder verhuur, abonnementen en de verkoop van allerlei soorten voertuigen. Met meer dan 150.000 leden in de OK Club, heeft OK Mobility een sterke gemeenschap opgebouwd. Het bedrijf, dat zichzelf ziet als "het snelst groeiende mobiliteitsplatform ter wereld met hoge winstgevendheid en potentieel", heeft meer dan 800 medewerkers van 50 verschillende nationaliteiten in dienst.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team