Zoeken

Franse Marokkaan geeft 1 miljoen euro cadeau

27 december 2021 - 17:00 - Marokkanen in het buitenland

©

Een Marokkaanse zakenman die in het Spaanse Mallorca is gevestigd, heeft een heel leuk geschenk gegeven. Othman Ktiri, eigenaar van een autoverhuurbedrijf, gaf al zijn werknemers onlangs een beloning van gemiddeld 2000 euro.

Op 17 december hield de Frans-Marokkaanse ondernemer een eindejaars-party met enkele van zijn werknemers op het sportveld van het stadion van Real Mallorca, een club die door zijn bedrijf wordt gesponsord. Bij deze gelegenheid maakte hij een "unieke" en "historische" evaluatie van zijn bedrijf.

Lees ook: Abdellatif Hammouchi verwent Marokkaanse politieagenten

Othman Ktiri kondigde aan dat al zijn werknemers een bericht zouden ontvangen met het verzoek hun mobiele telefoons te controleren. Het was een aangename verrassing. De werknemers vernamen dat ze een gemiddelde premie van 2000 euro gingen ontvangen, afhankelijk van hun anciënniteit in het bedrijf.

Lees ook: Marokko: gezondheidspersoneel krijgt bonus voor strijd tegen coronavirus

De zakenman heeft veel om trots op te zijn. Hij begon in 2005 als eenvoudige verkoper in een autodealerbedrijf en staat nu aan het hoofd van de OK Mobility Group, met een omzet van 300 miljoen euro en ongeveer 450 werknemers.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team