Zoeken

OK Mobility vestigt zich in Marrakech

21 mei 2023 - 18:00 - Economie

©

De Spaanse holding OK Mobility van de Marokkaan Othman Ktiri, heeft besloten om zich in Marokko te vestigen. Haar eerste autoverhuurkantoor is enkele dagen geleden in Marrakech geopend.

Het nieuwe OK Mobility-agentschap bevindt zich op de luchthaven van Marrakech-Menara, een van de grootste luchthavens in het koninkrijk. "Het is een eer en een grote verantwoordelijkheid om te zien dat we een doel hebben bereikt dat we al zo lang nastreven. Marokko is niet alleen het eerste nieuwe land dat we voor 2023 aankondigen, het is ook mijn geboorteland. Het is een prestatie waar mijn Marokkaanse landgenoten al lang op wachten en vandaag heb ik eindelijk de kans om iets terug te geven... Ik kon niet trotser zijn", verklaarde Othman Ktiri, CEO van OK Mobility, tijdens de openingsceremonie van het kantoor.

Lees ook: Othman Ktiri is beste Marokkaanse ondernemer ter wereld

Victor Gomez, uitbreidingsverantwoordelijke van OK Mobility, uitte zijn tevredenheid "om ons expansieplan in Marokko te beginnen, in de belangrijke stad Marrakech, en we doen dit met een volledig nieuwe vloot van voertuigen, die ons in staat stelt om aan de mobiliteitsbehoeften van de bewoners en toeristen te voldoen, door hen de beste ervaringen te bieden".

Lees ook: Franse Marokkaan geeft 1 miljoen euro cadeau

Met de opening van het nieuw agentschap in Marokko is OK Mobility nu aanwezig in 11 landen, waaronder Spanje, Portugal, Italië, Duitsland, Griekenland, Malta, Kroatië, Montenegro, Servië en de Verenigde Staten. De groep zet zijn groei- en uitbreidingsproces voort om de wereldleider in mobiliteit te worden.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team