Zoeken

Al vijftig miljoen streams voor de serie Mocro Maffia

11 maart 2022 - 12:20 - Cultuur

©

De Videoland-serie Mocro Maffia tikt vandaag de 50 miljoen streams aan in Nederland, laat Videoland weten. RTL-directeur Peter van der Vorst is ‘ongelooflijk trots’ op deze mijlpaal.

Mocro Maffia verscheen voor het eerst in oktober 2018 en is inmiddels aan zijn vierde seizoen toe. De serie is te zien in acht landen, waaronder Nederland, Frankrijk, Duitsland, Japan, Indonesië en België. Het vorige seizoen won een Gouden Kalf voor Beste Dramaserie en werd genomineerd voor een Gouden Televizier-Ring.

Lees ook: Achter de schermen van Mocro Maffia

Het vierde seizoen van Mocro Maffia telt acht afleveringen, waarvan de seizoensfinale op 18 maart verschijnt. "We zijn ongelooflijk trots op deze mijlpaal van 50 miljoen streams. Mocro Maffia is vanaf het allereerste begin een hit en trekt ieder seizoen meer kijkers dan het seizoen ervoor. Een groot compliment aan de makers van de serie die de lat steeds weer hoger leggen voor zichzelf", zegt RTL-directeur Peter van der Vorst in het AD.

Lees ook: Mocro Maffia-acteur spilfiguur bij FC Banlieue

Vrijdag verschijnt de op één na laatste aflevering van het vierde seizoen en die staat in het teken van de jongeren en speelt zich bijna volledig op één locatie af. "Een ander soort aflevering dan de kijkers van ons gewend zijn, maar we vinden het belangrijk dit verhaal te vertellen en te laten zien hoe heftig de criminaliteit is, er geen ontsnappen aan is als je er eenmaal in zit en het een wereld is die alleen maar verliezers kent", aldus showrunner Achmed Akkabi.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team