Zoeken

Mocro Maffia introduceert nieuw personage via korte film

12 oktober 2021 - 19:20 - Cultuur

©

Eind dit jaar is er rond de spannende Videoland-serie ’Mocro Maffia’ een korte film te zien waarin het nieuwe personage Meltem geïntroduceerd wordt.

In de 40 minuten durende korte film ’Mocro Maffia: Meltem’, wordt een nieuw personage geïntroduceerd voordat het nieuwe seizoen van de serie verschijnt. Dit gebeurt voor de tweede keer, net voor de start van het derde seizoen konden fans ook al kennismaken met Komtgoed.

Lees ook: Vierde seizoen van serie Mocro Maffia is in de maak

"Het karakter Meltem zit in de creditcardfraude. Een business waarmee ze onder de radar van de politie blijft. De Turks-Nederlandse vrouw is slim en doordacht. Haar enige zwakke plek is haar gokverslaafde vader, die geld heeft geleend van team Paus", meldt het AD.

Van de successerie Mocro Maffia zijn inmiddels drie seizoenen verschenen op Videoland. Het personage Meltem zal in het vierde seizoen te zien zijn. De korte film zal dit jaar nog verschijnen bij Videoland.

Lees ook: Vervolg misdaadserie Mocro Maffia belooft opnieuw spannend te worden

Deze week belooft ook spannend te worden voor de makers en de crew van de serie, omdat donderdagavond het Gouden Televizier-Ring gala plaatsvindt en Mocro Maffia kans maakt op de prestigieuze gouden ring.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2022 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team