Zoeken

Spanje: 55 jaar geëist tegen Marokkaanse die « bezeten kinderen » vermoordde

19 mei 2016 - 18:40 - Wereld

©

Het Spaans openbaar ministerie heeft een celstraf van 55 jaar geëist tegen een Marokkaanse vrouw voor de moord op haar twee kinderen en een poging tot moord op haar derde kind.

Volgens persagentschap EFE vraagt het openbaar ministerie 20 jaar gevangenisstraf per vermoord kind en 15 jaar voor de poging tot moord .

De 27-jarige moeder wordt ervan beschuldigd haar twee baby’s van drie maanden te hebben verstikt. Ze zou hetzelfde hebben willen doen met haar derde kind maar het meisje werd op tijd bij haar moeder weggehaald.

Het eerste slachtoffertje werd in juli 2011 vermoord. De politie ging toen echter uit van een wiegendood. In maart 2013 bracht de vrouw een tweede baby met verstikkingssymptomen naar het ziekenhuis. Het meisje kon worden gered.

Op vraag van de dokters werd de vrouw onder politietoezicht geplaatst. Vijftien politieagenten hielden de moeder 24 uur op 24 in het oog. Er werden geen misbruiken geconstateerd. Het onverschillig gedrag van de moeder zorgde er echter voor dat het meisje aan de kinderbescherming werd toevertrouwd.

Op 21 november vond de schoonmoeder van de jonge vrouw haar derde baby bewusteloos. De zuigeling overleed even later in het ziekenhuis. De politie legde toen het verband tussen de drie kinderen en besloot de moeder te arresteren voor moord en poging tot moord. Tijdens haar verhoor vertelde ze dat haar kinderen bezeten waren door djinns en dat ze hen moest beschermen…

Bladna.nl

Bladna.nl - 2021 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team