Zoeken

Spaanse bondscoach reageert op keuze Brahim Diaz voor Marokko

12 maart 2024 - 23:30 - Sport

©

De Spaanse bondscoach Luis de la Fuente heeft maandag gereageerd op de vermeende keuze van Brahim Diaz om voor Marokko te spelen. De bondscoach zegt dat hij de keuze van de Real Madrid-ster "respecteert".

"Ik respecteer zijn keuze, ieder is vrij om zijn eigen beslissingen te nemen. Voor mij zijn er altijd drie dingen belangrijk: één, dat hij in staat is om voor het nationale team te spelen, twee, dat hij dat graag wil doen, en drie, dat de bondscoach hem selecteert", aldus De la Fuente over de keuze van Diaz om voor Marokko te spelen.

Lees ook: Brahim Diaz kiest voor Marokko

De bondscoach voegde toe: "Ik heb niet met hem gesproken. Ik selecteer spelers of niet, en mensen doen wat ze denken dat ze moeten doen. Ik ben er zeker van dat ik hem het vaakst heb geselecteerd. Ik heb veel respect voor hem en ik wens hem veel succes."

De la Fuente maakt vrijdag de lijst van spelers bekend die worden opgeroepen voor de wedstrijden tegen Brazilië en Colombia. De Spaanse bondscoach kondigt aan dat er "zeker nieuwkomers" op de lijst zullen staan.

Lees ook: Spanje vreest keuze Brahim Diaz voor Marokko

"Het gaat er niet om om iets aan iemand te geven. We gaan proberen een goed team te hebben en een sterke groep te vormen. Brazilië en Colombia zijn topteams. We willen een goede indruk achterlaten voor de toekomst", aldus de Spaanse coach.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team