Zoeken

Brahim Diaz: Spaanse bondscoach heeft spijt

18 mei 2024 - 07:00 - Sport

©

Nieuwe details zijn onthuld over de gesprekken tussen Brahim Diaz, middenvelder van Real Madrid, en Luis de la Fuente, bondscoach van het Spaans elftal, om hem te overtuigen voor ’La Roja’ te spelen.

In een recent interview uitte de Spaanse bondscoach zijn spijt dat hij niet kan beschikken over de diensten van de Real Madrid-ster, die volgens hem over enkele van de speelstijlelementen van de Argentijnse Lionel Messi beschikt.

Lees ook: Walid Regragui maakt zich zorgen om Brahim Diaz

Op de vraag hoeveel moeite er is gedaan om Brahim Diaz ervan te weerhouden zich bij de Atlas Leeuwen te voegen, antwoordde Luis de la Fuente dat de speler vastbesloten was om Marokko te vertegenwoordigen.

De Spaanse bondscoach, die ervan wordt beschuldigt niet genoeg te hebben gedaan om Diaz aan te trekken, verdedigde zich door te verklaren dat "het onmogelijk was om Brahim Diaz’ overtuigingen te veranderen. Hij geloofde rotsvast in zijn keuze en was er volledig van overtuigd dat hij voor het Marokkaans elftal wilde spelen." Luis de la Fuente wilde de beschuldigingen van zijn critici weerleggen door erop te wijzen dat hij de sterspeler van ’Los Blancos’ wel degelijk had opgeroepen om zich bij de Spaanse selectie te voegen, maar dat Diaz ervoor had gekozen om voor Marokko te spelen.

Lees ook: Real Madrid stelt prijs vast voor Brahim Diaz

Ondanks alles uit Luis de la Fuente zijn steun aan de beslissing van Brahim Diaz, wenst hij hem veel succes en benadrukt dat hij hem in geen geval zijn keuze verwijt.

Bladna.nl

Bladna.nl - 2024 - Contact - Over Bladna.nl - Privacybeleid - Ons team